آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربا گل محمدی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
مواد لازم برای تهیه مربا گل محمدی :
شکر :♦: 800 گرم
گل محمدی خشک :♦: 800 گرم
جوهر لیمو :♦: یک قاشق چایخوری
گلاب :♦: 2 قاشق غذاخوری
آب :♦: به میزان لازم
رنگ خوراکی قرمز :♦: 2 قطره
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ هستند.
طرز تهیه مربا گل محمدی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربا گل محمدی ابتدا باید
گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.
آنرا در آب سرد ریخته به مدت 4 الی 5 ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم.
بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم بجوشد.
بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت 15تا 20 دقیقه بجوشد.
گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم 2 دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود.
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود.
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه مربا گل محمدی بسیار خوش عطر و زیبا
- ۹۷/۰۷/۰۵