آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
طرز تهیه مربا زرشک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربا زرشک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکیها با زرشک است.
مواد لازم برای تهیه مربا زرشک :
زرشک :♦: 1 کیلو
شکر :♦: 1 و نیم کیلو
هل :♦: 2 قاشق چایخوری
آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.
طرز تهیه مربا زرشک :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربا زرشک ابتدا باید
زرشک را پاک کنید و خوب بشویید .
شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد .
زرشک را در شیره بریزید تا بپزد .
هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید .
بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده است .
آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود .
بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.
آموزش کامل و طرز تهیه مربا زرشک با طعمی ملس و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۵