مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه مربا هلو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربا هلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
مواد لازم برای تهیه مربا هلو :
هلو :♦: 1 کیلو
شکر :♦: 1 کیلو
آب :♦: 3 پیمانه
بادکا (یا گلوکز) :♦: 1/4 پیمانه
خلال بادام :♦: 1/4 پیمانه
وانیل شکری :♦: 1/4 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه :♦: 1/4 پیمانه
مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
برای انتخاب هلو بهتر است , هلوهائی را انتخاب کنیم که رنگ زرد زعفرانی داشته باشند.
طرز تهیه مربا هلو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربا هلو ابتدا باید
یک کیلو شکر را با سه پیمانه آب و بادکا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قوام آید .
پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش می کنیم .
هلو را پوست گرفته و برش می دهیم , بهمراه خلال بادام در شیشه می رییزیم .
شربت را روی آن ریخته , در شیشه را محکم می بندیم.
در قابلمه ای مقداری آب ریخته و شیشه را درون آن قرار می دهیم بطوریکه تا سه چهارم شیشه را آب بگیرد و روی حرارت قرار می دهیم .
زمانیکه آب به جوش آمد , حرارت را ملایم کرده و حدود بیست دقیقه شیشه در اب بجوشد .
پس از این مدت از آب داغ بیرون آورده , در آن را باز کنید وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید.
دوباره در آب جوش قرار دهید بعد از چند جوش از آب بیرون آورید .
مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
مراحل آماده سازی و دستور پخت مربا هلو در منزل خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۵